logo-print
T (0186) 61 55 00

Nieuws

12 December 2018


Giverbo wenst u fijne feestdagen en een gelukkig 2019!
 

Lees verder »
12 December 2018

Van 15 t/m 18 januari a.s. staan wij wederom op de InfraTech in Ahoy te Rotterdam. U vindt ons op een andere plaats dan u gewend bent, namelijk in hal 4 op stand 4.400.

Lees verder »
19 November 2018

Zoals u ongetwijfeld heeft vernomen is er al langere tijd sprake van een lage waterstand in de rivieren. Onze grondstoffenleveranciers kunnen hierdoor veel minder kubieke meters grondstoffen per scheepslading meenemen dan gebruikelijk. We hebben hier al enkele maanden mee te maken en naast stagnatie in de productie heeft dit ook voor onze kostprijs enorme gevolgen. Het meest vervelende is dat er nog altijd geen zicht op is wanneer dit probleem een positieve wending gaat krijgen en het kan zomaar zijn dat dit zich tot diep in het voorjaar voortzet.

Lees verder »
13 August 2018

Het Groenplein is 'de huiskamer' van Giessen-Oudekerk geworden. Op de in een ovaal gemaakte antracietkleurige Giro-Parkbanden zijn enkele klassiek ontworpen stoelleuningen gemonteerd en dit geeft een echt huiskamergevoel in de buitenruimte.

Lees verder »
03 August 2018

Het hemelwater afkoppelen van de riolering en zichtbaar afvoeren is een actueel thema waar Giverbo in samenwerking met Adviesbureau Caudatis een oplossing voor heeft ontwikkeld. 

Lees verder »
12 December 2017

​In Barendrecht is het Dalton Lyceum inmiddels van een fraaie buitenruimte voorzien.

Lees verder »
12 December 2017

Download hier Giverbo Nieuws uitgave 1709.

Lees verder »
12 December 2017

Twee grafvelden op de begraafplaats Essenhof, die dateren uit 1829, zijn tot 2009 in gebruik geweest. Door te hoge grondwaterstanden konden er geen nieuwe graven meer worden uitgegeven echter na een intensieve renovatie en herinrichting is dit nu weer mogelijk. 

Lees verder »
21 August 2017

Op de welbekende woonboulevard in Waalwijk ondergaat het buitenterrein van Piet Klerkx een ware facelift.

Lees verder »
08 July 2017

Voor een duurzame beschoeiing is een betonnen damwand nog altijd de beste oplossing.

Lees verder »
19 June 2017

De Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat heeft met de nieuwe natuurstenen Giraniet traptreden 40x25 cm (bxh) in Giraniet blauwgrijs 14, een zeer fraaie entree gekregen.

Lees verder »
06 January 2017

In Oud-Beijerland doet het centrummanagement er alles aan om het winkelgebied aantrekkelijk te houden. Na eerder al het centrum te hebben vernieuwd wordt nu hard gewerkt aan het opwaarderen van het overige winkelgebied door steegjes en gevels met achterstallig onderhoud aan te pakken.

Lees verder »
05 February 2017

In Blaricum verzorgde Giverbo meer dan alleen een natuurstenen loopstrook of een natuurstenen trap. 

Lees verder »
03 January 2017

Voor de eerdere vernieuwing van het centrum bedacht Akertech een natuurstenen loopstrook die een subtiele verwijzing maakt naar het vroegere trammetje wat door Oud-Beijerland reed.

Lees verder »
21 February 2017

Bij de herinrichting van de Hoofdweg Oost moesten de bushaltes volgens de nieuwste richtlijnen toegankelijk gemaakt worden. Met de Leicon Busperron Profiel GX 18 in de afmeting 300x163x28 cm is gekozen voor een duurzame oplossing. Het prefab Leicon Profiel Busperron GX-element vormt de bushaltebanden met verbredingselementen inclusief belijning en markering als één prefab geheel.

Lees verder »
02 February 2017

Met de nieuwbouw van winkels in de Dorpsstraat van Moerkapelle werd ook de revitalisering meteen in gang gezet..

Lees verder »
31 January 2017

De Geniedijk is een dijk, die werd aangelegd tussen 1888 en 1903 als hoofdverdedigingslijn van de Stelling van Amsterdam, die ongeveer 15 à 20 kilometer rondom deze stad ligt. Reeds in 1963 werd de militaire status van dit verdedigingswerk opgeheven en in 1996 werd de Stelling van Amsterdam door UNESCO op de Werelderfgoedlijst geplaatst.

Lees verder »
24 January 2017

Download hier Giverbo Nieuws januari 2017

Lees verder »
23 January 2017

Van 17 t/m 20 januari jl. waren wij aanwezig op de InfraTech in Ahoy. Hier hebben wij onze nieuwe website (deels nu nog "under construction") gelanceerd.

Wij willen alle bezoekers bedanken voor hun belangstelling!

 

Lees verder »
08 January 2016

In Alphen aan den Rijn is onlangs het OGIS project opgeleverd.
Voor dit Ondergronds Gebundelde Infrastructuur Systeem leverde Giverbo betonputten in de afmeting 2.75x2.75x2.55 m uitgevoerd met opdrijfranden en aarding en voorzien van speciale uitneembare stalen afdekplaten. Deze zorgen voor een goede bereikbaarheid van de put en worden voorzien van vastgelijmde klinkers zodat deze onopvallend meelopen in het patroon en het straatbeeld niet verstoren.

Lees verder »
08 January 2016

Voor de aanleg van een comfortabele strandopgang of de aanleg van een comfortabel fietspad heeft Giverbo een passende oplossing met de Strandopgang Comfortplaten en de Fietspad Comfortplaten.

 

Lees verder »
08 January 2016

Om een toeristische badplaats aantrekkelijk te houden gaat het niet alleen om de boulevard, maar ook om het achterliggende gebied.

Lees verder »
08 January 2016

In een stationsgebied is het altijd prettig om voldoende zitgelegenheid te hebben.

Lees verder »
08 January 2016

In Friesland mocht Giverbo op Begraafplaats Burdaard onlangs de levering en aanleg van urnengraven verzorgen.

Lees verder »
16 December 2015

De Kiss & Ride strook is uitgevoerd met gebakken dikformaten geleverd in een speciale mix met de kleuren rood, bruin en geel.

https://www.giverbo.nl/producten/59/gebakken-straatstenen

Lees verder »
16 December 2015

Voor de herinrichting van het centrumgebied in Kwadendamme moest het plein aan de Witte Dam opnieuw ingericht worden. Aan de rand van het plein verrijzen nog steeds nieuwe huizen waardoor het plein nog meer een centrale plaats zal krijgen en het is tevens de bedoeling dat het plein meerdere keren per jaar bij festiviteiten zal gaan fungeren als evenemententerrein.

Lees verder »
16 December 2015

Voor de ontsluiting van de Greenports is men reeds in 2013 gestart met de voorbelasting
van een nieuwe turborotonde.

Lees verder »
22 January 2015

Download hier Giverbo Nieuws januari 2015

Lees verder »
16 January 2015

2015 is voor Giverbo goed begonnen. In de eerste plaats omdat we op 15 januari met ca. 1000 relaties ons 50-jarig jubileum hebben mogen vieren en we ons vervolgens aansluitend wederom op de Infratech hebben kunnen presenteren. Daarnaast was 15 januari ook de dag waarbij we het eerste deel van onze nieuwe website hebben gelanceerd.

Lees verder »
01 August 2015

Giverbo heeft ter verdere uitbreiding van het bruggenprogramma nu ook Composietbruggen in het leveringsprogramma opgenomen.
De Urbanite Composietbruggen zijn standaard zowel vlak als met een toog leverbaar. Ook een eigen designbrug kunnen wij voor u realiseren. 
Download hier de brochure.

Lees verder »
11 May 2014

Giverbo is sterk in maatwerk. Dit waterornament laat zien dat er veel meer mogelijk is dan standaard toepassingen.
Met niet alleen de levering maar ook het ontwerp en de uitvoering heeft Giverbo de gemeente Oud-Beijerland alle zorg uit handen genomen. Het resultaat is een waterornament waar de jeugd met mooi weer veel plezier aan beleeft.

Lees verder »
11 May 2014

Op het vlak van MVO neemt Giverbo ook haar verantwoordelijkheid.
Een voorbeeld hiervan is de sponsoring van tegels voor De Overbrugging. De oorsprong van deze organisatie ligt bij het particuliere initiatief van het echtpaar Arie en Ella van Pelt, dat jarenlang verslaafde jongeren in zijn huis opving in afwachting van professionele behandeling. Ook voor de nazorg van deze jonge mensen stond de deur van het huis van dit echtpaar al die tijd dag en nacht open.

Lees verder »
11 April 2014

Giverbo levert bestrating met kwaliteit en functionaliteit.
De kleurechte waterpasserende betonstraatstenen gaan verder dan hun functionaliteit!

Lees verder »
10 October 2014

Dit Straatmeubilairprogramma biedt vele mogelijkheden om duurzaam en vernieuwend straatmeubilair toe te passen.

Lees verder »